Pangasius halfilé
Só
Bors
fél citrom kifacsart leve
Fokhagyma
Petrezselyemzöld
A halfilét fűszerezem, majd alufóliával bélelt tepsibe teszem a szeleteket. Meglocsolom a citrom kifacsart levével, meghintem petrezselyemzölddel és betakarom alufóliával. 200fokon 35-40percig sütöm.
A tisztított fogasfilét meghintjük őrölt fekete borssal, meglocsoljuk citromlével és olívaolajjal, azután ebben a páclében hagyjuk egy napot érlelődni a hűtőben. A kaliforniai papr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa tojásokat keményre főzzük ..a garnéla rákokat olajon megpároljuk..a salátához a zöldségeket megpucoljuk majd csíkokra szeljük és kicsit megsózzuk és olíva olajjal összekeverjük.....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy fel hagymat 5 ek olivaolajon megfonnyasztunk,hozzaadunk 6-7 cikk fokhgaymat, 1 kaliforniai paprikat csikokra vagva. Par percig egyutt dinszteljuk, majd hozzaadunk 3 kockara vag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a paradicsomot, és a mozzarellát felkarikázzuk. A tőkehal filék mindkét oldalát vékonyan besózzuk, beborsozzuk. A halszeletek felső oldalát vékonyan bekenjük a pestoval....
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Közepes