2szál sárgarépa
1 szál fehérrépa
500g karfiol
200g zöldborsó
300g csirkemell
bors
ételízesítő
kicsi piros paprika
majoránna
petrezselyem zöld
A csirkemellet kockára vágjuk és feltesszük főni. 15perc múlva leszedjük a habját, fűszerezzük, és hozzáadjuk a megtisztított, feldarabolt sárgarépát és karfiolt, majd 20perc elteltével a zöldborsót is és együtt készre főzzük a levest. A végén petrezselyemmel is meghinthetjük.
1. A lencsét előző este átválogatjuk, majd beáztatjuk. Másnap a vöröshagymát az olajon megdinszteljük, megfuttatjuk rajta a zúzott fokhagymát, hozzáadjuk a lencsét, felöntjük 1 lit...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűAhány személyre akarjuk a levest készíteni, annak megfelelően rántást készítünk, beletesszük az apró kockára vágott vöröshagymát. Kavargassuk a forró rántást, ameddig sistereg...
Elkészítési idő: 30-35 perc Nehézség: KönnyűOlajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, rátesszük a cikkekre vágott paprikát és paradicsomot, megszórjuk fűszerpaprikával, és hozzáadjuk a megmosott és felkockázott húst....
Elkészítési idő: 60 Nehézség: KönnyűA hagymát apró kockára vágjuk, a zöldségeket karikára, a burgonyát kockára. A hagymát zsiradékon fedő alatt puhára pirítjuk, rászórjuk a paprikát, hozzáadjuk a zöldségeket és fedő...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: Könnyű