Egy egész csirke
1 ek. olívaolaj
10 gerezd fokhagyma reszelve
3 ek. ecetestorma
1 ek. örölt pirospaparika
Az egy egész zsigerelt csirkét befűszerezem csirkefűszersóval és fólia alatt megpárolom aztán sütjük.
Az olajat felhívítem és ráöntöm a reszelt fokhagymát amikor illata van hozzá kavarom a piros paprikát és a tormát ezzel megkenem a húst.
Tört krumplival vagy sült krumplival tálalom.
A húsokat átkenjük a fűszerekkel, majd két szelet baconnel betekerjük mindegyiket. A zöldségeket megtisztítjuk és csíkokra vágjuk, kivajazott tepsibe tesszük. Ráhelyezzük a göngyöl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A combokat alaposan megmossuk és megtisztítjuk. A hagymákat meghámozzuk, és apróra vágjuk, majd kevés olajban megpároljuk. Belerakjuk a combokat, sózzuk, borsozzuk, ho...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pulykamellet hideg vízzel leöblítjük, konyhai papírtörlővel leszárítjuk, és zsebet vágunk bele a töltelék számára. A kenyeret apró kockákra vágjuk, és 1 ek olajon megpirítjuk. A...
Elkészítési idő: 1,5 h Nehézség: KözepesCsirkecombokat fél órára besózzuk, utána mindkét oldalát kicsit átsütjük. A sütőolajban megfonnyasztjuk a hagymát, hozzáadjuk a paradicsomot, a bazsalikomot és a fokhagymát, a Wo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű