4o dkg makaróni
kb: 4o dkg csirkemell
1 fej hagyma
2 ek liszt
2 dl tejföl
3 tojás
1o dkg sajt
só
bors
pirospaprika
pici napraforgó olaj
zsemlemorzsa
paradicsomlé
A makarónit sós vízben kifőzzük.
Az olajon megpirítjuk a hagymát, a pirospaprikát és az apróra vágott csirkemellet,
kevés paradicsomlével addig párolunk, míg puha nem lesz.
Megszórjuk 2 csapott kanál liszttel és alaposan összekeverjük….majd beleöntjük a tejfölt.
A kifőtt makarónit, a tojásokat és a tejfölös húst összekeverjük és kivajazott
és morzsázott jénaiba öntjük.
A tetejére reszeljük a sajtot, kis vajat és mehet is a sütőbe.
Addig sütjük, míg a sajt szépen meg nem pirul. (180°C – középen kb: 35 – 40perc )
A fűszereket és a sót összekeverjük a tejföllel, majd megforgatjuk benne a csirkecombokat. Egy tepsibe sorakoztatjuk őket, majd leöntjük a tejföllel és lefedjük alufóliával....
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesA felszeletelt csirkemellfiléket klopfoljuk ki, sózzuk és borsozzuk mindkét oldalán. Fogjunk meg egy szelet húst, az egyik felére tegyünk mozzarellát, utána hajtsuk rá a másik felé...
Elkészítési idő: 20+25 perc Nehézség: KönnyűElso lepesben ,ketfele vagjuk a csirkemelleket .Majd szet hajtjuk es kicsit meg kloffoljuk,utanna johet a so es a bors.Ha ez kesz akkor johetnek a sajt szeletek amit ra teritunk a...
Elkészítési idő: fel ora Nehézség: KönnyűA csirkemellet ujjnyi csíkokra felvágjuk. 4 ek szójaszószt összekeverünk a pirospaprikával, korianderrel, borssal, gyömbérrel, a reszelt fokhagymával Ebbe beleforgatjuk a húst, é...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű