50 dkg darált hús
1 fej vöröshagyma
1 gerezd zúzott fokhagyma
1 db tojás
só,bors
1 kk paprikakrém (elhagyható).
Az apróra vágott vöröshagymát zsiradékon üvegesre pirítjuk.Ezután minden hozzávalót alaposan elkeverünk.
Nagyon vékony húspogácsákat formázunk és nagyobbakat, mint a zsömlénk, mert sütéskor összeugranak.
Grillen vagy serpenyőben kevés zsiradékon pár perc alatt mindkét oldalukat megsütjük.
Hozzávalók 10 dkg üvegtészta 1 db sárgarépa 1 csokor újhagyma 20 dkg friss spenót 2 ek olaj friss gyömbér 2 gerezd fokhagyma 20 dkg darált hús 4 ek szójaszósz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposzta leveleket lebontom a fejről, formázom, levágom a kemény ereket róla. Ha nagyobb, akkor kettévágom. A szalonna felét felkockázom, zsírjára sütöm. Kiszedem a kisült sza...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítünk, kivajazunk egy kb. 20x25 cm-es, minimum 5 cm magas peremű tepsit. A munkát a hústöltelék elkészítésével fogjuk kezdeni. Először a fokhagymát, vöröshagymát, és a sárg...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű1. A húst alaposan megtisztítjuk, majd kb. 1,5*1,5 cm-es kockára vágjuk. Kicsit hagyjuk lecsöpögni. 2. Az olajat felforrósítjuk, majd a husit rádobjuk, és fehéredésig pároljuk....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz