menu

Családireceptkönyv.hu

HIDEG GÍÜMÖLCS LEVES


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Összesen: 45 dkg ribizli, meggy, málna, eper, őszibarack, sárgabarack, alma stb., illetve, ami a kamrában található. Bármilyen gyümölcs-kombináció (fagyasztott és befőtt is) jó.

Elkészítés:


A gyümölcsöket kimagozzuk, daraboljuk, egy tálba tesszük, lehűtjük, két-három kanál cukrot, vagy édesítőt adunk hozzá, narancsitalt öntünk rá, majd 3-4 dl tejszínből könnyű habot készítünk és ráöntjük a gyümölcsre.
Ha tilos tejterméket fogyasztanunk, akkor a gyümölcs egy részét össze-turmixszoljuk, és azzal sűrítjük.

HIDEG GÍÜMÖLCS LEVES

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Zsuzsa
Cékla gazpacho
Cékla gazpacho

céklát kb. 30 perc alatt megfőzzük. Hagyjuk kihűlni és eltávolítjuk a héját. Kisebb darabokra vágjuk a céklát, uborkát, fokhagymát, lilahagymát és egy aprítóba rakjuk, sóval, b...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Russuscher Zupfkuchen
Russuscher Zupfkuchen

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Konyakos aszalt sárgabarackleves
Konyakos aszalt sárgabarackleves

Az aszalt barackot meglocsoljuk a konyakkal és hagyjuk egy kicsit állni, hogy megszívja magát az alkohollal. A fahéjat meg a szegfűszeget a narancs és a citrom héjával együtt 6-7 d...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
PoharasTiramisu
PoharasTiramisu

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk