Tésztája:
6 tojásos piskóta tésztába keverjünk
2 evőkanál kihűtött presszókávét és
10 dkg darált dióbelet.
Krém:
1/2 liter tejet,
2 csomag csokoládé pudingporral felfőzni, és hagyni kihűlni.
20 dkg margarint kikavarni
20 dkg porcukorral, majd a kihűtött főzött krémmel összekeverni. Végül
25 dkg gesztenyemasszát és
1 rumaromát hozzáadni, kikeverni.
A piskóta tetejére egyenletesen elkenni, tetejére csokit reszelni.
Az időben – legalább félórája – szobahőmérsékletre tett vajat habosra keverem, majd hozzáadok 10 dkg cukrot, az egész tojásokat, a tojássárgáját és a reszelt citromhéjat. A búzalis...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA piskóta hozzávalóból barna piskótát sütünk. A krémhez a 3 dl tejet a vaníliás pudingporral felfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A vajat a por- és vaníliás cukorral habosra keverjük....
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KözepesA tészta elkészítéséhez a tojások sárgáját szétválasztjuk a fehérjétől. A tojások sárgáját,a kristálycukrot és aforró vizet robotgéppel jól kikeverjük. A lisztet, a kakaóport és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a tojásokat szétválasztjuk. A sárgájukat a cukorral és a vízzel jó habosra keverjük, ez elektromos habverővel, maximális fokozaton 3-4 perc. A sütőporral összeforgatott...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű