ávalók:
3 db csirkecomb (kettévágva 6 darab lett)
2 dl tejföl
1 dl fehérbor
1 ek. mustár
őrölt kömény
2 gerezd fokhagyma(pépesítve)
1 közepes alma
őrölt bors
ételízesítő
1/2 dl olaj
10 dkg reszelt sajt
A húson és az almán kívül a többi hozzávalót egy tálba mérem, és habverővel simára kikavarom. A húsokat beleforgatom a mártásba, és egy sütőtálba egymás mellé pakolom. Az almát meghámozom, és nyolc részre vágva a húsra teszem. Öntök alá egy bő fél deci vizet, fóliával letakarom és közepes lángon egy órát párolom. Aztán leveszem a fóliát, megszórom reszelt sajttal, és még visszadugom a sütőbe egy tíz percre, hogy a sajt ráolvadjon.
Mosd meg, és vágd kb. 6×6 centiméteres nagy kockákra a húst. Forgasd bele a zsírban elkevert zúzott fokhagymából, fűszerpaprikából és majorannából álló pácba, és tedd félre kicsit....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűReszeld le a sajtokat, majd keverd össze a többi hozzávalóval és töltsd meg a paprikát vele. Sütőben 200'C-on kb. 30 percig sütjük. Ha megsült vágd ketté=1adag. Basmati rizzsel...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű1. A csirkemell filét csíkokra vágjuk. 2. A vöröshagymát finomra vágjuk, és egy kis zsiradékon megdinszteljük, majd rátesszük a csirkemell filét. 3. Felöntjük egy kevés víz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkecombfilét vékony csíkokra vágom. 2. A páchoz a hozzávalókat összekeverem egy tálban, majd beleforgatom a húst. 3. Fóliával lefedve egy éjszakára a hűtőbe teszem....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz