menu

Családireceptkönyv.hu

SÓÁGYON SÜLT CSIRKE


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 db egész csirke
» 1 kg só

Elkészítés:


Közepes méretű, peremes tepsibe öntjük az 1 kg sót, elegyengetjük, ráfektetjük a megmosott, leszikkasztott csirkét (nem kell sem sózni, sem fűszerezni), a szárnyvégeket befordítjuk a szárnytő alá.

Közepes hőmérsékleten (kilónként kb. 45 percet számítva) sütjük.

SÓÁGYON SÜLT CSIRKE

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Csuri
Tejszines-rozmaringos csirke
Tejszines-rozmaringos csirke

A csirkecombokat megsózzuk, borsozzuk. Kevés olajon mindkét oldalukat pirosra sütjük, majd kivesszük az olajból, és egy tepsibe tesszük. A visszamaradt olajhoz öntjük a tejszí...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Kesudiós csirke
Kesudiós csirke

Összedarabolom a a húst kockákra. A vöröshagymát cikkekre vágom a fokhagymát összezúzom. Kevés mogyoróolajon megpirítom a kesudiót, szép aranybarnára. Majd kiveszem a tálból és fél...

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Brigi
Csirketorta
Csirketorta

A csirkemellet megmossuk, apró kockákra vágjuk és befűszerezzük. Közben a brokkolit forrásban lévő vízbe helyezzük és (nem full puhára!!!) roppanásig főzzük. A hagymát szintén feld...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Baconos-gombás csirketekercs
Baconos-gombás csirketekercs

A csirkemelleket vékonyan felszeleteljük. Óvatosan dolgozzunk, hogy majd meg tudjuk tölteni. Lesózzuk és állni hagyjuk amíg elkészítjük a tölteléket. A hagymát és a gombát felszele...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk