1 db egész csirke
» 1 kg só
Közepes méretű, peremes tepsibe öntjük az 1 kg sót, elegyengetjük, ráfektetjük a megmosott, leszikkasztott csirkét (nem kell sem sózni, sem fűszerezni), a szárnyvégeket befordítjuk a szárnytő alá.
Közepes hőmérsékleten (kilónként kb. 45 percet számítva) sütjük.
A csirkecombokat megsózzuk, borsozzuk. Kevés olajon mindkét oldalukat pirosra sütjük, majd kivesszük az olajból, és egy tepsibe tesszük. A visszamaradt olajhoz öntjük a tejszí...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézÖsszedarabolom a a húst kockákra. A vöröshagymát cikkekre vágom a fokhagymát összezúzom. Kevés mogyoróolajon megpirítom a kesudiót, szép aranybarnára. Majd kiveszem a tálból és fél...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA csirkemellet megmossuk, apró kockákra vágjuk és befűszerezzük. Közben a brokkolit forrásban lévő vízbe helyezzük és (nem full puhára!!!) roppanásig főzzük. A hagymát szintén feld...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket vékonyan felszeleteljük. Óvatosan dolgozzunk, hogy majd meg tudjuk tölteni. Lesózzuk és állni hagyjuk amíg elkészítjük a tölteléket. A hagymát és a gombát felszele...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű