Hozzávalók (4 személyre):
8 csirkecomb
8 szelet lapka sajt (reszelt is tökéletes)
1/2 l tej
szárnyas füszerkeverék
200g reszelt sajt
kis vaj
1. Kenjük be a füszerkeverékkel a combokat. A bört húzzuk fel és tömködjük meg a szelet sajtokkal.
2. Egy sütöben használható jénaiba, vagy bármibe beleöntjük a tejet és belerakjuk a combokat. Kicsi vajat teszünk a combokra.
3. Alumínium fóliával letakarva 175 fokon kb. 70 percet sütjük.
4. Utánna levesszük a fóliát, rászórjuk a reszelt sajtot és aranybarnára pirítjuk.
A csirkecombokat átdörzsöljük a sóval és borssal, majd az olajjal kikent tepsibe rakjuk. A krumplit meghámozzuk és egészben a combok mellé rakjuk (ha nagyon nagyok, akkor kettőbe i...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA combokat megtisztítom, bedörzsölöm sóval, és felhasználásig hűtőbe teszem. A krumplit meghámozom, és egy kizsírozott, vagy olajozott tepsi aljára rakom. A nagyobbakat felezem,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverjük össze a zsemlemorzsát a felaprított petrezselyemmel, a tárkonnyal, pirospaprikával, fokhagymával. A csirkemell filéket vékonyan kenjük be a krémsajttal, majd forgassuk meg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű