menu

Családireceptkönyv.hu

Lagzis savanyúság


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


• 1.5 kg káposzta
• 1.5 kg paprika
• 1.5 kg uborka vagy zöldparadicsom
• 0.5 kg hagyma
/Ezek lereszelt mennyiségek/
• 40 cukor
• 4-5 dl 10% ecet
• 1 m. kanál kénpor
• 1 m. kanál szalicil

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csalamádé
Csalamádé

.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Káposztasaláta
Káposztasaláta

Ecet nélkül felforraljuk a fűszeres vizet. A kihűlt hozzáadjuk az ecetet, és a tartósító szert. Káposztát besózzuk, kézzel összetörjük. Hozzáadjuk a lereszelt répát, uborkát, szál...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anna
Kovászos uborka
Kovászos uborka

Az uborkákat dörzsis szivaccsal átsúroljuk, hogy a szőrök lejöjjenek róla. Megmossuk, végeit levágjuk, közepét bevágjuk. Az üveg aljára kaprot teszünk, majd az uborkákat állítva. M...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Karolin
Savanyúságöntet
Savanyúságöntet

1 üvegliterhez 0,5 dl 20 %-s ecet, kb. 2 evőkanál cukor, 1 teáskanál só, fűszerek: köménymag, egész bors, babérlevél, torma, kapor - ízlés szerint Kevés tartósítószer Hidegen:...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk