zselatinos légfrissítőt.
Előnye ennek a légfrissítőnek, hogy nem kell gyertyát használnunk, ami veszélyes lehet.
Mi kell hozzá?
1/2 csésze víz
1 csomag natúr zselatin por
1 teáskanál Vodka
Ételszínezék ( ha szeretnénk színezni)
1/2 teáskanál illóolaj
Forraljuk fel 1/2 csésze vizet, és adjuk hozzá a zselatin port.
Keverjük el csomómentesre.
Most adjunk hozzá még 1/2 csésze hideg vizet.
Adjuk hozzá a Vodkát, és az illóolajat.
Amennyiben színezni szeretnénk, úgy legvégül adjuk hozzá az ételszínezéket.
Keverjük össze alaposan, és már csak az aranyos üvegre van szükségünk, amibe beletöltjük.
Díszíthetjük masnival, matricával, amihez kedvünk van.
Tipp
Egyszerű borsszóróba is beletölthetjük a légfrissítőt, és így szabályozni is tudjuk az illat intenzitását.
Tipp
Minél több illóolajat adunk a légfrissítőhöz, annál aromásabb lesz.
Tipp
Díszíthetjük is légfrissítőnket, ha például virágszirmokat keverünk bele.
Tipp
Szekrénybe téve a ruhák illatosan tartására is használható.
Forrás: noivilag.hu
A langyos, cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt. A lisztet tálba szitáljuk és a sóval elkeverjük. Ha az élesztő felfutott, hozzáadjuk a liszthez a vízzel, olajjal együtt. A tészt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHúsz deka cukrot a tojásokkal meg a vajjal állandóan keverve addig főzzük, amíg az első buborékok meg nem jelennek benne. Ekkor a tűzről levesszük, és helyébe egy másik lábasban ke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz avokádót vágjuk félbe, és egy kiskanállal kaparjuk ki a húsát. Vágjuk fel kis darabokra a hozzávalókat, és egy robotgéppel dolgozzuk el durván (de ne krémmé!). A csípős változa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat keményre főzzük, lehűtjük, megpucoljuk, és villával összetörjük. Megsózzuk, megborsozzuk, és belereszeljük a hagymát. Habosra keverjük a vajat, a tejfölt és a mustárt,...
Elkészítési idő: 15 pe4rc Nehézség: Könnyű