6 db csirkeszárny,
6 db alsó csirkecomb,
1 csomag vegyes zöldség,
egy kis fej vöröshagyma,
kevés olaj,
ételízesítő,
őrölt bors,
só
1. A csirkeszárnyakat eldarabolom, majd a megdinsztelt hagymára teszem és fehéredésig pirítom.
2. Majd felöntöm vízzel és felforralom.
3. A habját leszedem és lassú tűzön főzöm tovább, közben beízesítem a fűszerekkel.
4. Amikor majdnem puha, akkor teszem hozzá a zöldségeket és teljesen puhára főzöm, ha kell utánaízesítem.
5. Kiskocka tésztával tálaltam.
Felvágjuk a zöldségeket, a hagymát megdinszteljük. Amikor a hagyma üveges, belerakjuk a húst. Fehérre puhítjuk, majd hozzáadjuk a paprikát és felöntjük 2 dl vízzel. Fedő alatt főzz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA lencsét átválogatjuk, megmossuk, beáztatjuk 1-1,5 órára. A sonkalét egy kislábasba rakjuk, a füstölt hús csontját belerakjuk, és kis lángon főzzük, amíg a lencse ázik....
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: KönnyűA pórét hosszában négy részre vágjuk, alaposan megmossuk, majd felszeleteljük. A vajat egy fazékban felhevítjük, rádobjuk a hagymát, sózzuk, borsozzuk, néhány perc alatt megpárolj...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkehús alaplevet felforraljuk, majd hozzáöntjük a csemegekukoricát, és 10 percig főzzük. Amíg a kukorica fő, egy pohárban az étkezési keményítőt hideg vízzel elkeverjük (kb....
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes