Tészta:
4 tojássárgája
26 dkg porcukor
1 dl olaj
1 dl forró víz
26 dkg liszt
1/2 cs sütőpor
4 tojásfehérje
Krém:
1 puncspuding
20 dkg vaj
20 dkg porcukor
4 tojássárgáját 26 dkg porcukorral kikeverünk.
Beleteszünk 1 dl étolajat és 1 dl forró vizet.
Kikeverjük hozzáadunk 26 dkg lisztet és fél csomag sütőport és a tojások felvert habját.
Elfelezzük a tésztát és gerincformában sütjük meg.
Krém:
1 puncs pudingot megfőzünk.
20 dkg vajból és porcukorból krémet készítünk.
A tojásfehérjét külön vertem fel, a többit egyben és utána összekevertem. 180 fokon 15 percig sütöttem. A töltelék sima gluténmentes pudingpor rizstejjel elkészítve.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojássárgákat és a porcukrot meleg vízfürdőben csak addig keverjük-habosítjuk, amíg a cukor teljesen el nem olvad, aztán jéghideg vízbe állítva kihűtjük. A mascarponét habosra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hozzávalókat alaposan összekeverem, az olajat forrósítom és egy evőkanállal beleszaggatom a masszát. 2. Közepes hőmérsékleten, aranysárgára sütöm, majd papírtörlővel leitatom...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűPiskótatekercs receptje: 5 tojás szétválasztva, fehérjéket kemény habbá verjük. Sárgájákat 5 kanál eritrittel habosra keverni majd jön bele 5 kanál bambuszrost liszt, fél csomag sü...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes