- fél zellergyökér
- 2 evőkanál olivaolaj
- 2 evőkanál majonéz
- 1 kávékanál mustár
- 1,5 teáskanál. tejföl
- só, bors, nyomott fokhagyma, zellerlevél vagy petrezselyemlevél
1. Megfőzőm a zellert, majd összeturmixolom (de lehet reszelni is a megfőzött zellert)
2. Belenyomom a fokhagymát, majd összekeverem a többi összetevővel, , majd fűszerezem
1. Pürésítjük a hagymát, a tejfölt, a tömlős sajtot, és a fokhagymakrémet. 2. Állni hagyjuk 15 percig, hogy összeérjen. 3. A löncshúst apró darabokra szeleteljük és beleönt...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A kétféle sajtot le kell reszelni, és összekeverni. 2. Hozzáönteni a tejfölt, a majonézt, és a reszelt vagy zúzott fokhagymát. 3. Hűtőben kb. 1 órát kell pihentetni.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézFélbevágjuk a padlizsánokat, és 180 C-on légkeverés nélkül kb 50 perc alatt átsütjük őket. Amíg sül a padlizsán, a lilahagymát finomra vágjuk, a fokhagymát áttörjük. Ha a padlizs...
Elkészítési idő: 60 Nehézség: Könnyűa cukkinit megmossuk, a héját levágjuk, felkarikázzuk, a hagymát apróra vágjuk, egy mélyebb serpenyőben felhevítjük az olajat, megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a cukk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű