menu

Családireceptkönyv.hu

Gombaleves!!!!!


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Gomba
Sárgarépa
Borsó

Őrölt fekete és fehérbors
Színes egész bors

Elkészítés:


Megpárolom a megpucolt, feldarabolt gombát, amikor félig puha, hozzáadom a tisztított, darabolt sárgarépát, itt a maradék pár szem borsót. Sózom, adok hozzá őrölt fekete és fehérborsot, színes egész borsot, felöntöm annyi vízzel, amennyi levest szeretnék enni (egy vagy 2 alkalommal maximum), készre főzöm.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Palócleves:
Palócleves:

Zsiradékon 1 nagy fej vöröshagymával, 1-2 fej fokhagymával együtt hagymát fonnyasztok, majd ráteszem az apró kockára vágott húst (én sovány tarját) fehéredésig pirítom, majd félre...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Bori
Vegetable Dumpling Soup
Vegetable Dumpling Soup

Preparation 1. In a small mixing bowl, combine flour, baking powder, and salt with a spatula. Form a well in the middle of the dry mixture and add 2 tablespoons olive oil and wa...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Karfiol leves
Karfiol leves

A karfiolt rózsáira szedjük és a fűszerekkel ,sárgarépával együtt feltesszük főni,a szükséges levesmennyiségnek megfelelő vízzel. Ha megfőtt,nokedlit szaggatunk a fővő levesbe.Tej...

Elkészítési idő: Fél óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Póréhagyma leves
Póréhagyma leves

1. Hámozza meg a hagymát és a burgonyát, tisztítsa meg a petrezselymet. Vágja fel valamennyi zöldséget – a hagymát és a petrezselymet apróra, a burgonyát kockára, a póréhagymát kar...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk