pulykacomb
só
natúr fokhagymapor
őrölt fahéj
fehér bors
fűszerpaprika
A húst bedörzsöljük a fenti fűszerekből készített keverékkel és lehetőség szerint néhány órára hűtőbe téve állni hagyjuk.
Kizsírozott tepsibe tesszük a húst, tetszés szerint pakolunk mellé hagymát, fokhagymát, tetejére friss rozmaring ágat, öntünk alá egy nagyon pici vizet, lefedjük fóliával és jó egy óra alatt puhára sütjük 200 Celsius – fokon, alul – felül módban. Ha puhának érezzük a húst, levesszük róla a fóliát, és légkeveréses vagy grillező fokozaton megpirítjuk a tetejét.
http://paleolitwebshop.hu/paleo-receptek-kepekkel/user-item/514-palanett/41-foetelek/77-illatos-pulykasult-paleo-palanett.html
A felkockázott csirkemellet olajon megpirítjuk, megsózzuk, megborsozzuk, majd kiszedegetjük és félretesszük. A visszamaradt olajon megdinszteljük a felkockázott vöröshagymát és fo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst közepes szeletekre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd kevés olívaolajon megpirítjuk, oldalanként kb 4-4 percig. Ha kész - félretesszük. 2. A paradicsomot apró kockákra vá...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA húst szeletekre vágjuk és kiklopfoljuk, majd mindkét oldalát besózzuk. A tejfölt kikeverjük a tojásokkal, sóval, borssal, zúzott fokhagymával, majd a sajtot is belekeverjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet egyforma kockákra vágom és beleforgatom a só, bors, fokhagyma és gyömbér keverékébe, majd lisztben, tojásban és ismét listben megforgatóm őket. Forró olajban kisütö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű