1 bögre zabpehely
2 bögre tej vagy tej és víz kombinálva (1:1)
esetleg 1-2 evőkanál natúr joghurt
Melegítsük fel a tejet vigyázva arra, hogy ne égjen le. Mielőtt forr (azaz gyöngyözik) adjuk hozzá a zabpelyhet. Kevergessük, amíg sűrű lesz, majd adjuk hozzá a joghurtot, illetve a különböző ízesítőket. A kevergetés abból a szempontból is fontos, hogy tényleg ettől lesz "kása" állagú. Alacsony hőmérsékleten keverjük tovább 1-2 percig. Egy kis időre fedjük le, így jól megdagad. Ezután díszíthetjük gyümölcsökkel és már fogyaszthatjuk is.
Összegyúrjuk a tészta hozzàvalóit, majd hagyjuk pihenni. Kikeverjük a szàmunkra tetsző szószt, és előkészítjük a tölteléket. A tésztàt négy egyenlő részre osztjuk, és egyesséve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat felverjük, összekeverjük a sült szalonna kockákkal, a főtt krumplival, a sajttal, a snidlinggel és a tejszínnel. Egy kevés vajat olvasztunk meg a serpenyőben, ráöntjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A lisztben elkeverjük a sütőport és a sót, majd az olaj és a víz hozzáadásával tésztát kapunk. Gombócra formázzuk, becsomagoljuk egy fóliába és addig pihentetjük, amíg elkészül...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű