8 kicsi csirkemellfilé
só, frissen őrölt bors
1 csokor snidling
fél dl olívaolaj
A megmosott, leszárított csirkemelleket tenyérrel kicsit meglapítjuk, sóval, borssal, az aprított snidlinggel ízesítjük, és meglocsoljuk az olívaolajjal. Hűtőbe tesszük pácolódni.
A pácolt csirkemelleket a pácolóolajukkal, forró serpenyőben pirosra sütjük, pirítjuk.
www.bodybuildingbolt.hu
Tejfölt, a tojásokat, lisztet, sót, borsot, apróra vágott petrezselymet és a lereszelt sajtot összekeverjük. A csirkemellett felkockázzuk, és a masszába vegyítjük. Formánkat kiva...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat egy tűzálló tálban össze keverem, beleteszem a szárnyakat, befedem benedvesített sütőpapírral és 180 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton 45 percet sü...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, és megtisztítjuk. A töltelékhez a kenyeret vízbe áztatjuk. A petrezselyemzöldet apróra vágjuk. A hagymát apróra vágjuk, és a fokhagymával (amit fo...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűCsirkemellet apróra kockáztam, sóval, borssal és fokhagymával összedaráltattam robotgéppel. Akkor jó, ha egynemű massza lesz az egész. Utána 4 réteg alufóliába csomagoltam, mi...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes