menu

Családireceptkönyv.hu

Paradicsommártás (paradeisszousz)


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Paradicsomlé, zsír, liszt, só vagy cukor

Elkészítés:




Sűrű rántást paradicsomlével felengedni. Sóval vagy cukorral ízesíteni. Főtt húshoz ették.

Paradicsommártás (paradeisszousz)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Eperszirup
Eperszirup

Az epret megmossuk, kisebb darabokra vágjuk. Edénybe tesszük, vízzel felöntjük (annyival, ami ellepi), majd forrástól számított 20 percig főzzük. Főzés közben a tetején hab keletk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Tormakrém
Tormakrém

Tormát reszeld le egy tálba, add hozzá az ecetet, a sót, és öntsd hozzá a levesalapot is, ez utóbbit apránként, ha már túl híg lenne, akkor ne adj hozzá többet. Ezzel tulajdonképp...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andi
Az eredeti tzatziki receptje
Az eredeti tzatziki receptje

Rakj egy szűrőt egy nagyobb tál tetejére. Tedd bele a joghurtot, és csepegtesd le két-három óra alatt. Az uborkát mosd meg, meghámozni nem szükséges. Reszeld le, jól sózd be, és pi...

Elkészítési idő: 15+180perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Ketchup házilag
Ketchup házilag

A hagymát finomra vágtam és kevés olajon megpároltam. Hozzáadtam az apróra vágott fokhagymát, átkevertem, majd ment az edénybe a darabokra vágott paradicsom, paprika, cukor, ecet,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk