30 dkg sonka
50 dkg spagetti
5 dl tej
Vaj vagy margarin
2 zacskó Carbonara alap por
Parmezán
Kockára vágom a sonkát.Felolvasztom a vajat vagy a margarint egy edényben.Bele teszem a sonkát,megpirítom.Addig egy tálban vagy egy nagyobb falú tányérban elkeverem az alapport a tejjel.Ha megpirult a sonkám hozzá öntöm a tejes keverékemet.Kifőzöm addig a tésztát.Forrásig melegítem a szószomat.Tésztára kanalazva tálalom.Meglehet szórni a tetejét parmezán sajttal.
Az élesztőt morzsold bele a langyos vízbe, és hagyd felfutni. Ezután keverd össze a liszttel, majd a masszát gyúrd össze az olajjal, és sózd meg egy kicsit. Pihentesd fél órát szob...
Elkészítési idő: 30' Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrjuk, hogy közepesen lágy tésztát kapjunk. Fél órát langyos helyen kelesztjük. Majd 2 részre osztjuk. Tepsi nagyságúra nyújtjuk. Kiolajozott tepsibe te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta alapanyagait csomómentesre keverjük és a hagyományos módon palacsintákat sütünk. Minden palacsintát megkenünk sajttal, sonkát és ementálit teszünk bele és feltekerjük. A b...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KözepesSós vízben megfőzzük a tésztát. Leszűrjük, 50 g sajttal elkeverjük, majd egy kivajazott tűzálló tálba öntjük. A szűzpecsenyét 2 cm vastagságú szeletekre vágjuk. Sóval,...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű