1 közepes fej vöröshagyma
20 dkg csuszatészta ( vagy száraz lasagne tészta összetörve)
4 db burgonya
1 csokor petrezselyem
3 ek napraforgó olaj
1 közepes db paprika
1 közepes db paradicsom
1 ek fűszerpaprika
2 l víz
A tésztát kevés olajon megpirítjuk. Folyamatosan kevergessünk, rázogassuk, hogy egyenletes legyen.
Ha szép barna lett, hozzátesszük a nagyon apróra felkockázott hagymát és 1-2 percig kevergetjük vele.
Beletesszük a pirospaprikát.
Vízzel felöntjük. Sózzuk. Beledobjuk a paradicsomot, paprikát és a kockára vágott burgonyát.
Puhára főzzük. A legvégén beleszórjuk az apróra vágott petrezselymet.
Fokhagymát és a hagymát apróra vágjuk . Burgonyát kis kockákra. Vajat megolvasszuk egy edényben hagymát, fokhagymát megpiritjuk .Burgonyát, tejet és a levest hozzáadjuk és lefedve...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. Minden zöldséget alaposan megtisztítunk. 2. A karfiolt apró rózsáira szedjük. 3. A sárgarépát (ha nagyobb, negyed karikára), a petrezselymet karikára, a krumplit kockára...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelhevítjük az olajat, megpároljuk rajta a hagymát, megsózzuk. Közben hozzáadunk 1-2 evőkanál vizet, hogy gyorsabban puhuljon. Ráreszeljük a fokhagymát és további 1 percig keverge...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA borjú- vagy csirkehúst egycentis kockákra vágom, és kevergetve fehéredésig sütöm. Közben a sárgarépát, a petrezselyemgyökeret, a zellert meg a karalábét megtisztítom, kis kockákr...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz