6 db.tojásfehérjét,20 dkg cukorral verjük habbá,majd fakanállal lazán forgassunk bele 20 dkg.darált diót ,és egy csipet fahéjat.A masszát kétfelé osszuk és sütőpapíros tepsi hátulján süssük meg.Kb.15 perc.Ne szárítsuk ki.Ha kisült húzzuk le róla a papírt.Óvatosan,mert eléggé törékeny.Krém:4 dl.tejből,1 tasak van.pudingporral krémet főzünk 15 dkg.vajat,10 dkg porcukorral kihabosítjuk,és a hideg pudinghoz adjuk.A diós lapokat félbe vágjuk,így négy lapot kapunk,a krémet is is négy felé osztjuk,és betöltjük.A tetejére krémet teszünk,és darált dióval megszórjuk.
Az olvasztott vajat beleöntjük egy nagyobb tálba. Hozzáadjuk a cukrot és porcukrot majd alaposan elkeverjük. Hozzáteszünk még kettő db tojást és a vanília aromát és ezt is elkeverj...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA töltelékhez a hozzávalókat elkeverem. A tésztához az egész tojásokat a cukorral habosra keverem, hozzáadom a puha vajat, majd amikor elkevertem, hozzáadom a többi hozzávalót....
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűAz aszalt gyümölcsöket apróra vágjuk (A). A mazsolát forró vízben megmossuk, lecsepegtetjük, szárazra törölgetjük. A babapiskótát/mogyorós csókot erősebb nejlonzacskóba tesszük, ny...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vajat, a kávét, a mézet és a fahéjat összekeverjük és megkenjük vele a félkész pizzatésztát. 2. A megmosott és feldarabolt gyümölcsöket szépen elrendezzük rajta, és meleg...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz