kg szálas savanyú káposzta
2 kg darált kolbászhús
másfél kg sertéshús (comb, lapocka, csontos hús)
1 csomag árpakása
abalé
A rántáshoz:
hurkazsír
liszt
pirospaprika
Egy nagyobb fazékba rétegezzük a hozzávalókat. Alulra tesszük a káposzta felét, arra kerül a nagyobb darabokra vágott vegyes sertéshús. Erre kerül rá a maradék káposzta, egyenletesen a kolbászhús, a legvégén pedig az árpakása. Felöntjük abalével, és addig főzzük, amíg a hús és a káposzta is megpuhul. Ha minden megfőtt, a hurkazsírból a liszttel és a pirospaprikával rántást készítünk. Óvatosan belekeverjük az ételbe, egyet forralunk rajta, és már készen is va
A zöldségeket megtisztítjuk. A lilahagymát és a sonkát apróra kockázzuk, a petrezselyemlevelet apróra vágjuk. A margarint felolvasztjuk és egyesével, kevergetés közben beleütjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A rizs hozzávalóit összekeverjük egy tálban, és 15 perc alatt „megfőzzük” a mikróban. 2. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, lepirítjuk rajta az apróra vágott gyömbért, fokh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűvirslit megfőzőm. Tepsibe--> Rizs+káposzta+virsli+tejfől+tojás+olaj+fűszer--> fele és újra + tejfől+megsütöm.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű