4 tojás
18 dkg cukor
14 dkg liszt
10 dkg margarin
1/2 csomag sütőpor
1 csomag puding (attól függ az íze milyen gyümölcs lesz a tetején)
A tojásfehérjét kell külön választani és felverni habbá. A többi hozzávalót össze lehet keverni majd a fehérje habbal fel kell lazítani.
Ha kihűlt akkor pudingot kenek rá, gyümölcs szeleteket pakolok a pudingra, és végül torta zselével lezárom a gyümölcsöket.
Hagyományos méret (26 vagy 28 cm-es gyümölcstorta forma adagja a tészta)
A pudingban és a zselében én szabályozom a cukor mennyiséget így kevésbé lesz édes.
Próbáltam a pudingot margarin + cukor krém kombinációval keverni, hogy krémesebb legyen a töltelék, ne tipikus puding ízű, de arra nem tapadt a zselé.
A tojások sárgáját a cukrokkal, sóval, tejjel elkeverjük. Hozzáadjuk a lisztet, fahéjat és csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk az előzőleg lereszelt almákat. A tojások fehérjéből ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tálban összeforgatjuk a diót és a kekszet. A kétféle cukorból és a vízből szirupot főzünk, akkor jó, ha teljesen felolvadt a cukor, és elkezdett hab képződni rajta. Ekkor tová...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Közepes1. Először a darált kekszet összegyúrjuk a vajjal, cukorral és annyi tejjel, hogy összeálljon. (Kb. olyan állagúnak kell lennie, mint a kókuszgolyó tésztájának.) 2. A kész tész...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű