70 dkg liszt
1 tojás
1 sütőpor
1 Rama
10 dkg zsír
2 teáskanál só
20 dkg reszelt sajt
pici víz.
Ezeket összegyúrjuk, tetejét tojással lekenjük, majd magokat és sajtot szórunk rá, felvágjuk és sütjük.
A tejet a cukorral meglangyosítjuk, belemorzsoljuk az élesztőt, és felfuttatjuk. A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal / vajjal, összekeverjük a sóval, majd beletesszük a felfuttat...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElkèszìtès: a lisztet az olvasztott margarinnal, tojàssàrgàval, tejföllel, ès a kovàsszal,jòl ki dolgozzuk, majd 15 percig kelesztjük, utànna kinyùjtjuk reszelt sajttal megszòrjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt egy teáskanál cukorral felfuttatjuk a langyos tejben, majd lágy, rugalmas, de nem kemény tésztát dagasztunk belőle a többi hozzávalóval. Ha nagyon ragad, pici lisztet,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűRugalmas tésztát dagasztattam a géppel. Utána kelesztőtálba tettem a tésztát, 20 perc múlva átgyúrtam, majd megvártam míg megkelt. Utána vékony téglalap formára kinyújtottam, megke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű