http://rupanerkonyha.cafeblog.hu/2014/11/17/bogres-mezeskalacs-rogton-puha-rogton-sutheto/
A tészta alapanyagait összegyúrjuk A tésztát elfelezzük, majd az egyik felet újra elfelezzük. A két kisebbik tésztát kinyújtjuk 3-4mm vastagságúra, és egy kb. 30x30cm-es tepsiben...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KönnyűElőször a száraz alapanyagokat, így a lisztet, porcukrot, vaníliás cukrot, sütőport és a citromhéjat összekeverjük, majd gyorsan belemorzsoljuk a vajat. Végül hozzáadjuk a tojássár...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesRobotgéppel keverd simára a krémsajtot és a fagyit. Add hozzá a kekszet és az epret, és keverd bele őket robotgéppel. Öntsd a keveréket sütőpapírral borított tepsire, majd tedd f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű100 gr zahar praf(eu nu am mai macinat zaharul l-am pus asa ),400 gr faina,2 oua intregi,2 linguri cacao 100 gr margarina rama(sau unt),1 praf de copt le amestecam bine intr-un v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű