1 nagyobb filézett csirkemell, 1 ananászkonzerv (nem darabolt), 1 nagy tejföl, 4 tojás, 15-20 dkg sajt, 2 kiskanál ételízesítő, 1 csipet só, 5 dkg vaj
Megtisztítjuk a húst. Puhára pároljuk a csirkemellet a vajon és az ananászkonzerv korábban leszűrt levén. Tűzálló tálba rakjuk a húst és ráhalmozzuk az ananászdarabokat. Kikeverjük a tojásokat a tejföllel, hozzáadjuk az ételízesítőt és a korábban lereszelt sajtot, majd ráöntjük a csirkére. Előmelegített sütőben körülbelül 180 fokon addig sütjük, amíg a teteje szép aranybarnára sül. A tetejére még a sütés előtt, valamint a sütés után is reszelhetünk egy kevés sajtot.
A húst vágjuk apró kockára, sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk állni egy kicsit. 3 evőkanál tejfölt, a tojásokkal, liszttel, a sóval, a borssal, a petrezselyemmel, 10 dkg reszelt sajtta...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesGyújtsuk be a sütőt, egy nagy tepsit kenjünk ki vajjal. A húst kicsit klopfoljuk ki, de ha nagyon vastag, akkor vágjuk félbe. Sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg majorannával, és fekte...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vegyes zöldségeket megpároljuk, az apróra vágott almát hozzákeverjük, fehérborssal, pici sóva megszórjuk. 2. A csirkemellből kb. fél cm vastagságú szeleteket vágunk, picit me...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA húst felszeljük, enyhén kiklopfoljuk. A húsok mindkét oldalát vékonyan átkenjük a mustárral. Ezután lisztbe forgatjuk. A tojást felverjük, fűszerezzük sóval, borssal és összek...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes