kakaós piskóta 5 tojásból 26 cm torta formába
Krém :
3 cs vaníliás puding
6 ek cukor
9 dl tej
4 tojás fehérje
4 ek cukor
tető
2,5 dl tejszínhab
10 g habfix
csokiforgács
Piskótát sütni. 160 fok 40-45 perc.
Vaníliás puding, cukor, tejbe megfőzni. A tojás fehérjét cukorral habbá verni , a meleg pudingba keverni, a felvert habot, melegen ráönteni a piskótára. Amit vissza helyeztünk előtte a tortaformába. Hűteni 2-3 óra.Tejszínt habfixszel felverni,rá simítani. Rá csokiforgács.
A fentieket összegyúrjuk és 4 lapot sütünk belőle (tepsi hátán).
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés Sárga tészta: a Ramát, cukrot, vaníliás cukrot, reszelt citromhéjat habosra keverem, a fehérjét kemény habbá verem és belekeverem a masszába, majd a sütőporos lisztet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához verjünk kemény habot a szétválasztott tojások fehérjéből meg a cukorból és keverjük bele a sárgáját. Adjuk hozzá a sütő és kakaóporral elkevert lisztet,majd dolgozz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű4 tojásos kakaós piskótát sütünk. Megkenjük lekvárral. A tejet a pudingporral megfőzzük, ha kihűlt a krém többi hozzávalójával habosra keverjük. Rákenjük a piskótára és eper darab...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: Közepes