1 b. víz (2 dl)
4 ek. kakaópor
2 b. liszt (300 g)
1 b. cukor (240 g)
1 tk szódabikarbóna
1 dl natúr joghurt
1 cs vaníliás cukor
2 tojás
22 dkg margarin
tetejére:
1 cs vaníliás cukor
12 dkg porcukor
6 ek natúr joghurt
4 ek kakaópor
12 dkg margarin
A vizet,margarint, kakaót és összeforraljuk. Hozzáadjuk a lisztet, szódabikarbónát és a cukrot, majd jól összekeverjük. Utoljára kerül bele a joghurt, tojás és a vaníliás cukor. 30 x 25 cm tepsit kikenünk margarinnal, belesimítjuk a tésztát . Légkeveréses sütőben 180 fokon, 20 percig. A mázhoz a hozzávalókat összemelegítjük. Ha a tészta megsül, még melegen a tetejére csorgatjuk a mázat.
A tojásokat kettéválasztjuk a fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a kakaót és a vizet is, simára dolgozzuk. Ezt köve...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűAz almákat meghámozzuk, magházukat kivágjuk, majd apró darabokra vágjuk. A vajat és a cukrot elkeverjük, hozzáadjuk a tojásokat, és kikeverjük. Ha ez megvan, hozzáadjuk a lisztet...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: Könnyű5 nagy almát felvágjuk szeletekre és a kivajazott tepsi aljára tesszük. 7-8 kanál cukrot karamelizáljuk és rácsorgatjuk az almára, és betesszük a lerbe sülni míg a piskótát megcsi...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA morzsa hozzávalóit késes robotgépben összedolgozzuk, majd sütőlapra szórjuk és 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt aranybarnára sütjük, közben egyszer átforgatjuk. A sü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű