26 cm-es kapcsos forma,alja nélkül.
9 tojás
180 gramm cukor
225 gramm liszt
Tojásokat szét választom a fehérét elkezdem kihabosítani és közben hozzá adagolom a 180 gramm cukrot. A sárgáját külön felverem egy tálban míg habos nem lesz ezt is géppel. A fehérjéhez keverem a sárgáját és utána beleszitálom a lisztet. A forma alá sütőpapírt teszek és beleöntöm a tésztát. Előmelegített sütőben 170 fokon tűpróbáig sütöm kb 35.perc. félidőben résnyire kinyitom a sütőajtaját a gőz miatt./hurkapálca/ A megsült piskótát kiveszem és átfordítom egy másik tepsire de a papírt nem veszem le róla hagyom az egészet kihűlni.
A sütőt előmelegítjük, a 22 cm átmérőjű sütőforma alját kivajazzuk. Elkészítés: Tészta: A lisztet egy keverőtálba szitáljuk, a tésztához való többi hozzávalót hozzáadjuk, és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA málnát a cukor felével kis lángon felforraljuk. Hozzáadjuk a maradék cukorral elvegyített tortazseléport, és még kb. 2 percig kevergetve főzzük. Levesszük a tűzről, és félretessz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet daráld le, vagy törd meg jól, és keverd hozzá az olvasztott vajat. Ha nem túl édes, kevés cukrot is szórhatsz hozzá. Alaposan dolgozd össze, majd nyomkodd egy sütőpapírra...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű