4 személyre:
100 g sárgarépa
100 g zeller
100 g hagyma
1 kg sertéshús
500 g pancetta vagy bacon szalonna
50 g paradicsom püré
1 kg paradicsomkonzerv
4 tojás
300 g liszt
A Russell Hobbs Creations konyhai robotgép segítségével reszeljük le a zöldségeket, a sárgarépát, zellert és a hagymát.
A húsdaráló segítségével daráljuk le a húst és a szalonnát
Kis Oliva olajon futtassuk, meg a zöldségeket majd adjuk hozzá a ledarált húst, szalonnát. Ízlés szerint fűszerezzük, sóval, borssal.
Ha elkészült a hús adjuk hozzá a paradicsom konzervet és a pürét. Főzzük 15 percig
Tegyük, a lisztet a konyhai robotgép táljába adjunk hozzá egy egész tojást és három tojássárgáját. A robotgép dagasztó tartozékát használva dagasszuk a tésztát, amíg kész nem lesz.
Használjuk a robotgép tészta készítőjét. Apránként adagoljuk bele a tésztát.
Tegyük a kész tésztát forrásban lévő vízbe és főzzük 2 percig.
Tányérra téve, parmezánnal kínáljuk.
Előző nap a húst megtisztítjuk, a bőrét az alatta lévő zsírréteggel együtt, ujjnyi szélességben, hosszában és keresztben bevágjuk. A fűszereket, só nélkül, az áttört fokhagymával...
Elkészítési idő: 3 h Nehézség: KözepesA tojásokat keményre főzzük, hideg víz alatt hagyjuk kihűlni. Majd eltávolítjuk a héjukat. A darált húst egy tálba öntjük, hozzáadjuk a nyers tojásokat, a zsemlemorzsát, a fűszer...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA füstölt csülökhúst ledaráljuk. A lisztből, a tojásból és a tejből közepesen kemény galuskatésztát készítünk. Belekeverjük a ledarált csülökhúst, borssal fűszerezzük. Forró, sós v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A karajt klopfoljuk ki, sózzuk, és tojásba, utána reszelt sajtba mártva forró olajban világosra sütjük. 2. Tűzálló tálba rakjuk. 3. A besamelmártás: a vajhoz lisztet kev...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz