1 csirkemell
1 póré, vagy újhagyma
0,5 dl Meggle Mesterkrém (főzőtejszín)
1 evőkanál mustár
1 teáskanálnyi curry
só, bors
olaj
A póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük.
A húst nagy szeletekre vágjuk és mindkét oldalát 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy korty vízzel.
Közben a mustárt belekeverjük a tejszínbe és a fűszereket is hozzáadjuk, leöntjük vele a húst és kis lángon puhára főzzük.
A csirke alkatrészeket feldaraboljuk minél kisebb darabokra. A szárnyakat félbevágjuk, az alsócombokat nagyságuktól függően egy bárddal vagy éles késsel két vagy három részre vágju...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA sertéshúst megmossuk, majd hat szeletre vágjuk és kiklopfoljuk. Két evőkanál olívaolajba belekeverjük a zúzott fokhagymát, majd a sót [ A csirkemelleket középen éles késsel sz...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA rózsáira szedett brokkolit enyhén sós vízben főzzük félpuhára, majd szűrjük le. (Én a főzővízbe tettem egy mokkáskanál szódabikarbónát, hogy szép zöld maradjon.) A csirkemájat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált húst és a zöldségeket a fűszerkeverékkel serpenyőben kis olajon megpirítjuk, összesütjük. A lilahaymát apróra vágva csak a legvégén keverjük el benne. A keverékből 1-1 ada...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Nehéz