• 1 tojás
• 15 dkg juhtúró
• 7-10 dkg füstölt kolbász apróra vágva
• 1 paradicsom körszeletekre vágva
• kenyér
Az apróra vágott kolbászt összekeverjük a juhtúróval és a felvert tojással, majd a masszát a kenyerekre kenjünk, a tetejükre paradicsomszeletet fektetünk, és betoljuk őket a sütőbe néhány percre.
Friss paradicsommal, paprikával kínáljuk.
a tojást, hagymát kockára vágjuk, belekeverjük a májasba, sóval, borssal , mustárral ízesítjük
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A krumplit meghámozzuk, felszeleteljük, öntünk rá kevés olajat, és teszünk rá ételízesítőt, sót, borsot, zúzott fokhagymát. 2. Felszeleteljük a megpucolt vöröshagymát, és le...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A tészta száraz hozzávalóit tálba mérjük. Hozzáadjuk a kókusztejet, kókuszzsírt, a habosra kevert tojásfehérjét és kézzel összeállítjuk a tésztát. 2. 12 db 7 cm átmérőjű formá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHa kihult a törtburgonya, akkor bele a liszt, tojas só. Vizes kézzel gombocokat formalunk es bele a levesbe. Ha feljött a leves felszinere meg par percig fözzuk. Fedö alatt pihe...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű