menu

Családireceptkönyv.hu

Molnárkalács 2


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók: 1 kg liszt, 25 dkg margarin, 1 kanál zsír, 3 db tojás, 20 dkg cukor, 1 csomag sütőpor, 1 csomag. vaníliacukor, tej

Elkészítés:


Elkészítés: A hozzávalókból lágy tésztát készítünk, és molnárkalács sütőben kisütjük.

Molnárkalács 2

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Ünnepi ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Mamika
Tejszines puncsos krémes
Tejszines puncsos krémes

Elkészítés : A tojássárgáját a porcukorral habosra keverni ,vizet hozzá adva tovább keverni. A lisztet összekeverni a sütőporral ,szódabikarbónával és a kakaóval és ezt hozzáadni...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gesztenyés pávaszem
Avatar Hargitai Judit Kedvelnék Avatar Szoleczki Zoltán Kedvelnék Avatar Szoleczki Lászlóné Kedvelnék
Gesztenyés pávaszem

A piskótához a tojások sárgáját a cukor ¼ részével habosra keverjük. A maradék cukorral felverjük a fehérjét. A cukrot rögtön az elején beletesszük, így a habunk egy kicsit lágyabb...

Elkészítési idő: 1 ó 40 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar  Húsleves pulykanyak leves
Avatar Hargitai Judit Kedvelnék Avatar Szoleczki Zoltán Kedvelnék Avatar ZSUZSANNA Kedvelnék Avatar Ivett Kedvelnék
Húsleves pulykanyak leves

Tisztítsd meg a zöldségeket, és ízlés szerint vágd nagyobb darabokra. A nyakat alaposan mosd át, és hideg vízben tedd fel főni. Ha felforr, habozd le. Rakd bele a paprikát, a hagym...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kriszta
Sárga túró (Bmintbalázs)
Sárga túró (Bmintbalázs)

A tejet tegyük fel főni a mazsolával, a citromhéjjal, cukorral és a sóval. A tojásokat verjük fel. Nem kell teljesen simára keverni, hogy legyenek a sárga túróban fehér kis darabok...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk