5o dkg finomliszt
25 dkg serteszsir
12 kanal viz
2 kanal ecet
1 csomag sutopor
1 csomag vanilia
Egy kicsi so
Osszekeverem a lisztet,sutoport,sot,vaniliat. Hozzadom a serteszsirt a vizet es az ecetet kb 5 percet gyurom.
Kis gombocokat csinalok belole ,kinyujtom,16-ba vagom es minden reszre teszek rahatot,de lehet tenni lekvart,diot ki mint szereti. Tepsibe sutopapirt teszek mindegyiket kulon felcsavarom es egymasmelle hejezem . A sutot (lert) felemelegitem 180 fokra kb 30 percet sutom . Meg melegen beleforgatom vanilias porcukorba.
A pudingot a cukorral és a tejjel krémesre keverjük. A mascarponét hozzáadjuk. A habot felverjük és belekeverjük a habfixet, majd a pudingos krémhez kavarjuk. A málnát megmossuk és...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a túrót és robotgéppel vagy mixerrel jó összekeverjük. Hozzákeverjük sorban a tejfölt, citromhéjat, végül be...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat a vizet, a cukrot, sót tálba tesszük, összekeverjük, majd lassú tüzön felmelegítsjük. Azelőtt, hogy forrna hozzátesszük a lisztet, folyamatosan kevergetjük 2-3 percen át mé...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Közepes