menu

Családireceptkönyv.hu

Almás céklasaláta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


hozzávalók / 5 adag

A salátához

1 kg cékla (előfőzött)
3 db alma (édes)

A mártáshoz

450 g tejföl
160 g majonéz
1 ek mustár
1 teáskanál porcukor (ízlés szerint)
bors ízlés szerint

Elkészítés:


A céklát és az almát apró kockákra vágjuk.
A mártást összeállítjuk a hozzávalók alapos összekeverésével, majd az almás céklára öntjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Éva
Ropogós rozmaringos batáta
Ropogós rozmaringos batáta

Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Keverjük össze az olvasztott vajat, a felaprított rozmaringot és az olívaolajat. Egy kerek, közepes tűzálló tálnak (kerámia, jénai vagy tortafo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Light Thai green curry
Light Thai green curry

First, make the paste. Put all the ingredients in the small bowl of a food processor and blitz until finely chopped. Transfer to a small bowl and chill. Put the oats and their soa...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Fűszeres rizsgolyók
Fűszeres rizsgolyók

A szobahőmérsékletű rizst összekevertem a fűszerekkel, a sajttal és a tojással, vizes kézzel golyókat formáztam belőlük, majd meghemper-gettem őket a zsemlemorzsás keverékben. Forr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Ildikó
Cukkini fasírt
Cukkini fasírt

A cukkinit legyaluljuk, sózzuk, és körülbelül 1/4 óra elteltével kinyomkodjuk a levét. Hozzáadjuk a tojást, a tört fokhagymát, a fehérborsot és még egy csipetnyi sót. Azután annyi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk