csirkecomb
ízlés szerint
só
ízlés szerint
frissen őrölt bors
30 dkg
Mizo laktózmentes trappista sajt
ízlés szerint
őrölt szerecsendió
5 dkg
Mizo laktózmentes vaj
1 kis pohár
Mizo laktózmentes tejföl
A húst megtisztítjuk, körben bedörzsöljük sóval és borssal. A bőrt óvatosan fellazítjuk, és alá töltjük a kis lyukú reszelőn lereszelt, sóval, szerecsendióval ízesített sajt 2/3 részét. Kivajazott tepsibe sorakoztatjuk, és 210 fokos sütőben, fóliával letakarva 1 órán át, majd fólia nélkül további 30 percig sütjük.
A maradék sajtot elkeverjük a tejföllel, és a csirkecombokra halmozzuk. Annyi időre tesszük vissza a sütőbe, amíg a hús szépen meg nem pirul. Laktózmentes, sajtos burgonyapürével tálaljuk.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra, a tepsit kizsírozzuk. A kifilézett és besózott csirkecombokat a tepsibe fektetjük A ledarált karfiolt, az apróra vágott hagymát és a többi hozzáv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst alaposan megtisztítjuk és vékonyra klopfoljuk. Meghintjük fűszersóval. Egy nagyobb tepsit kibélelünk sütőpapírral és belefektetjük a szeleteket. Befedjük sonkával....
Elkészítési idő: 75 Nehézség: KönnyűA hagymát apró kockákra vágjuk, a sárgarépát finomra reszeljük. A húst 4-5 cm hosszú, 1 cm széles csíkokra vágjuk. Egy serpenyőben fölhevítjük az étolajat, beleszórjuk a hagymát...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze. A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keverd össze a mézet,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű