menu

Családireceptkönyv.hu

cigánypecsenye


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


kg tarja
25 dkg füstölt szalonna
1 tk só
1 kk bors
1 kk pirospaprika
5 gerezd fokhagyma

Elkészítés:



Tarját megmossuk és felszeleteljük. Ha kell klopfolhatjuk is kicsit, de ne vékonyra.
Sózzuk, borsozzuk, az összezúzott fokhagymát is rátesszük, lefedve állni hagyjuk (egy éjszakát).
Szalonnát felszeleteljük, bevágjuk és kisütjük. A visszamaradt zsiradékban megsütjük a hússzeleteket (kicsit párolhatjuk is). Tetejét pirospaprikával megszórhatjuk.
Hasábburgonyával és a sült szalonnával tálaljuk a húst.

cigánypecsenye

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andrea
Őszibarack krémleves
Őszibarack krémleves

A konzervet felnyitjuk, a levét beleöntjük egy edénybe, a barackot ízlés szerint cukrozott vízben megfőzzük (épp hogy ellepje a víz). Ha megfőtt, összeturmixoljuk, majd visszate...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Epres tiramisu
Epres tiramisu

Földiepres tiramisu recept Keverjük el a vizet, a cukrot és a mézet egy kisebb edényben, majd főzzük ezt a keveréket közepes hőmérsékleten addig, amíg a cukor teljesen fel nem o...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mákos süti
Mákos süti

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Sárgadinnye leves
Sárgadinnye leves

A sárgadinnyéket félbevágjuk, kimagozzuk és megpucolva 2-3 cm-es kockákra vágjuk. Turmixgépbe rakunk 3 marok dinnyét és ráöntjük a tejszínt, valamint a porcukrot. Mikor szép simá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk