10-12 tányér bodzavirágzat
1 liter kókusztej
édesítés ízlés szerint (nem feltétlenül szükséges)
A bodzavirágokat óvatosan zuhanyoztassuk le, és csepegtessük le róluk a vizet. Közben egy edényben melegítsük fel a kókusztejet, majd adjuk hozzá a bodzavirágokat, és hagyjuk állni legalább negyed órát. Végül szűrjük le. Hűtve a legfinomabb!
A gyümölcs héját és magját eltávolítjuk, a gyümölcshúst felkockázzuk. A dinnyekockákat megszórjuk a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd felöntjük a borral, meglocsoljuk a rumm...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy 5 literes üvegbe tesszük az összes alapanyagot, és vízzel feltöltjük (nem csurig, csak az üveg nyak hajlatáig). 3 hétig forrni hagyjuk. Ezután egy másik üvegbe leszívjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTegyük fel főni 1 liter hideg vízben, amikor bugyogni kezd, vegyük le a tűzről, és lefedve egy éjszakáig hagyjuk állni a főzetet. Másnap szűrjük le, nyomkodjuk ki a virágokat, maj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKészítsünk egy jó erős fekete teát, fél liter vízből. Adjuk hozzá a rumot vagy whisky-t, a fűszereket és a cukrot. Készítsük elő a poharakat: a fél citrom levét öntsük egy kávés...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű