1 kg szilva
3-4 db nagyobb és édesebb alma
1 fej vöröshagyma
2-3 gerezd fokhagyma
csipet só
2 dl víz
A szilvákat kimagozzuk, és elnegyedeljük. Az almát gerezdekre vágjuk. A hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a szilvát és az almát, sózzuk, majd felöntjük vízzel. 30 perc alatt fő készre.
Az avokádót megtisztítjuk, villával szétnyomkodjuk. Sózzuk, fűszerezzük, citrommal ízesítjük, hozzákeverjük a tejfölt vagy a sajtot, és a fokhagymát. Fokhagymás pirítós kenyérre...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítés: 10 perc, főzés: 20 perc Elkészítés: Először hámozd meg az almákat, a magházat távolítsd el, majd kockázd fel őket egyenlő méretű darabokra. Egy lábasban tedd fel f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 savanyú, lehetőleg kovászos uborkát meghámozunk és egészen apróra vágunk. 1 evőkanál liszttel vékony rántást csinálunk, beletesszük az uborkát, föleresztjük egy csésze húslevesse...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű