25 dkg margarin,
50 dkg liszt,
15 dkg porcukor,
1 dkg sütőpor,
4 tojássárgája,
csipetnyi só,
a töltelékhez:
kb. másfél kiló alma reszelve és kevés fahéj.
a habhoz:
7 tojásfehérje,
30 dkg cukor
A tésztát meggyúrjuk, lapnak kinyújtjuk és kisütjük.
Erre egyenletesen rákenjük az almatölteléket.
7 tojásfehérjét 30 dkg cukorral gőzön kemény habbá verünk, és a reszelt almatöltelék tetejére kenjük. Újra kisütjük, és tetszés szerint felvágjuk.
Készíthető túrótöltelékkel is.
9 db tojásfehérjét 25 dkg porcukorral habosra verünk, majd 20 dkg kókuszreszelékkel és 8 dkg liszttel összekeverjük. Kivajazott, lisztezett tepsiben tesszük és kisütjük. A tojássá...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézMire lesz szükségünk? • 1 kis édesburgonya, megfőzve és szétnyomva • 2 teáskanál fahéj • 2 leveseskanál vanília kivonat • 1/2 teáskanál só • 1/2 csésze édesítés nélküli kókusz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet összetörjük és a vajjal, cukorral és baracklével együtt robotgéppel összedolgozzuk. Mikor összeállt, hozzáadjuk a mazsolát is és tortaformába tesszük. Jól meg kell nyomko...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet a kakaóval összekeverem, beleöntöm a margarint, majd a langyos tejbe kevert cukrot és rumaromát (ízlés szerint). Ezt a masszát úgy 25x35-40 cm tálcára, vagy tepsibe terít...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű