10 dkg tojásfehérje rúd
1 egész tojás
2 dkg zsír
4 dkg nyílgyökérliszt
só
Összeturmixoljuk. Forró, sós vízben kifőzzük. Amikor feljön a víz tetejére (2-3 perc alatt) akkor 1 ek zsíron megforgatjuk.
A krumplikat megmossuk, vékony héjukat ledörzsöljük (ha nagyon szép krumplit kapunk, rajta is hagyhatjuk a héját, én is így tettem, csak megmostam és kész). A krumplit az itt leír...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA tésztát sós vízben megfőzzük 4-5 perc alatt, leszűrjük, átöblítjük, és lecsepegtetjük. A csirkehúst falatnyi kockákra daraboljuk. A hagymát, a kínai kelt és a brokkolit megmossuk...
Elkészítési idő: 0,5 h Nehézség: KönnyűA tarhonya jellegzetessége, hogy az egyes szemek különböző árnyalatúak, ezt a tarhonya pirításával tudod elérni. A pirításnak köszönhetően lesz karakteres az íze. Egy lábosban mele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű