A bacont,kisütöm,a lilahagymát a zsírba csak Át forrósitom,aztán mehet rá a kel vaskosabb része,azt is 2-3 percig fonnyasztom,utána a puha levelrészekkel csak átforgatom,és mehet a pörc vissza rá.Sózni nem szoktam,csak citromlevet facsarok rá.Kölön szárazon piritok szezámmagot,és azt szórok a tetejére.Most volt 1 fél almám azt is ráreszeltem.
Elkészítés: Kettévágunk 5 kelkáposzalevelet a vastag erük kimetszésével, majd néhány percre forrásban lévő, sós vízbe dobjuk. Leszűrjük, majd kiterítve hűtjük a leveleket. Baconsz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tököt lereszeljük, besózzuk, és fél órát állni hagyjuk. A vöröshagymát felaprítjuk. A feta vagy krémfehér sajtot kisebb kockákra vágjuk. Mindezt a préselt fokhagymával, a resz...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA cukkinit vékonyra reszeltem, besóztam, és kicsit állni hagytam, hogy kiengedje a levét. Kinyomkodtam, hozzá adtam a szintén vékonyra reszelt répát és a fokhagymát. Fűszereztem, b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk, majd hosszában kettévágjuk, mindegyiket bevagdossuk vigyázva arra, hogy ne vágjuk át. Mennyiségtől függően egy jénait, vagy egy gáztepsit nagyon vékony...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű