- 3 db nagy répa,
- 1 db nagy cékla,
- 3 ek olívaolaj,
- 3 gerezd fokhagyma,
- 2 kk római kömény,
- só, bors
A répát és a céklát lereszeljük és megfőzzük, a mártást közben elkészítjük, az egészet serpenyőbe téve összesütjük.
A húsgolyóhoz A húsokat kétszer ledaráljuk (vagy ledaráltatjuk). A hagymát 1 kanál vajon, kis lángon süssük aranybarnára. A darált kétszersültet áztassuk a vízbe, a krumpli törj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit és az almát kockákra, darabokra vágjuk, a csemegeuborkát karikára, a sárgarépát lereszeljük. Egy tálba rakunk mindent bele, sózzuk, öntsük rá a majonézt, majd keverjük...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűElkészítése egyszerűségében rejlik. Aprítás, darálás és összekeverés.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesElőször a káposztát csíkozzuk fel. A megtisztított répát vágjuk fel zsülienre. Jól keverjük össze őket, és sózzuk be. A majonézhez keverjük hozzá a porcukrot, az ízesített mustá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű