- kifőtt kagyló tészta,
- olíva olaj,
- reszelt fokhagyma,
- sonka vékonyra szeletelve, csíkokra vágva a tetejére
- félbevágott mozzarella sajt,
- friss bazsalikom apróra vágva,
- só, bors ízlés szerint
A szárzellert vékonyra szeleteltem, az almát kis kockára vágtam, az ananászt szintén. A diót száraz serpenyőben megpirítottam, a szőlőszemeket ketté vágtam. Házi paleo majonézem mé...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA salátához A zöldségeket megfőzzük. (Ha nem mirelitből készítjük, akkor a répát a főzés után kockázzuk fel.) Amikor az alaposan leszűrt borsó és répa kihűlt, belekeverjük a fela...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA spagettit sós vízben kifőzzük, kihűtjük. A száraz alapanyagokat apró kockákra vágjuk, és beletesszük az összeállított öntetbe. A tésztát kihülés után rakjuk bele. A tetjét díszít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz uborkákat igény szerint meghámozzuk, majd legyaluljuk. A paprikát és a hagymát is felaprítjuk, majd az uborkához keverjük. Teszünk bele 1 kanál sót és várunk, hogy eresszen eg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű