- 1 db sárgarépa
- 1 db fehérrépa
- 1 db krumpli
- olaj
- pirospaprika
- lebbencs tészta
- só
- bors
Meghámozom a zöldségeket. Az olajon elkezdem pirítani a karikára vágott sárgarépát, majd hozzáadom a tésztát, amikor megpirultak többi zöldséget is beleteszem. Meghintem pirospaprikával és felengedem vízzel. Fűszerezem és készre főzöm.
Melegen tálalom.
Jó étvágyat!
A sűrített paradicsomot felkeverjük vízzel. A lisztet az olajon picit sütjük, majd felengedjük a paradicsomos vízzel (paradicsomlével), ízesítjük cukorral, csipet sóval, beledobju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megválogatott és megmosott babot főzés előtti este beáztatjuk. A bőrkét meleg vízben jól megmossuk, megkaparjuk és feltesszük főni. Ha sózott a bőrke, akkor csak a végén, ízlés s...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A krumplit megpucoljuk, megmossuk, kockára vágjuk. 2. Egy fazékba tesszük annyi vizet öntsünk hozzá, hogy bőven ellepje (ez egyénre szabott ki milyen levesesen, illetve sűrű...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a gyömbért és a fokhagymát megpirítjuk, erre rátesszük a répát majd felöntjük vízzel. Amikor forr beletesszük a leveskockát (szigorúan vietnámit) majd a laskagombát, aztán...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes