250g csirkemell
1 csapott teáskanál/ízlés szerint pirospaprika(őrölt)
Só, bors
Csirkemellet felkockáztam. Ízesítettem és pépesre turmixoltam. Alufóliába tekertem, mint egy szaloncukrot
Tápanyagtartalom 250g:
293 kcal
Fehérje: 53,4g
Szénhidrát: 1,6g
Zsír: 6,9g
1 A sütőt előmelegítjük 200 fokra. Sütőpapírt terítünk egy 20×25 cm-es tepsibe. A tésztának enyhén sós, bő vizet teszünk fel forrni egy nagy fazékban. 2 A hússzeleteket kiklop...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsirke alsó-felső comb, fűszerezed ízlés szerint( én csak az alap ízeket szeretem használni) só, bors pici olaj, jól bedörzsölöd a combokat, állni hagyod egy éjszaka. Sütés előtt b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegpirítom olajon a csíkozott csirkemellet, fűszerezem., mellészórom a felkarikázott újhagymát, és teszek rá Teriyaki szószt, fűszerezem. A rotyogó csirkét meglocsolom a mézzel, é...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA szárnyakat megmosom, megtisztítom, enyhén megsózom, és egy kiolajozott tepsi alján elrendezem. Egy tálban összekeverem a hozzávalókat, és ráöntöm a húsra úgy, hogy mindenütt...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Közepes