- 30 dkg zöldbab
- 1 pár virsli
- vegeta
- pirospaprika
- fokhagyma
- tejföl
Lobogó forró vízben puhára főzöm a zöldbabot. Mikor a bab megpuhult, belekarikázom a virslit. Fél kanál pirospaprikával megszórom. a fokhagymát összenyomom és a tejföllel elkeverem.
A zöldségeket megpucoljuk és felkarikázzuk. Egy fazékban olajat hevítünk és belerakjuk a sárgarépát, petrezselymet, karalábét, póréhagymát , sózzuk és elkezdjük dinsztelni ( a dins...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA megtisztított hagymát, a fokhagymát és a burgonyát kockákra, a medvehagymát vékony csíkokra vágjuk. A vaj felét az olívaolajjal közepes lángon felmelegítjük, hozzáadjuk a hagymát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMódszer Brush a gombát tisztítsa meg, majd finoman szelet. Meghámozzuk és finomra vágjuk a hagymát, zellert és a fokhagymát, majd válasszon a petrezselyem, apróra darabolás a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFeltettem a lencsét főzni /persze előtte megmosom /vízbe tettem bele babérlevelet, szemes borsot, fokhagymát és sót. Amikor megfőtt a lencse tejszínes habarással behabartam és ece...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes