2 kisebb karalábé
3 sárgarépa
15 dkg zöldborsó
35 dkg csirkemell
3 evőkanál tejföl
1 evőkanál balzsamecet
1 evőkanál édes mustár
só, bors
15 dkg fetasajt
A csirkehúst felkockázzuk és a zöldségeket is megtisztítjuk, majd kevés sós vízben puhára főzzük. Mikor megfőttek, a zöldségeket is apróra vágjuk és a hússal együtt egy tálba tesszük. A fetasajtot felkockázzuk és rászórjuk. A balzsamecetet, a mustárt és a tejfölt összekeverjük, sózzuk és borsozzuk, majd meglocsoljuk vele a salátát. Egy-két órán át hagyjuk állni, hogy összeérjenek az ízek és már tálalhatjuk is.
Az egészet összeaprítani, fűszerezni, majonézzel lágyítani.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát az olajban megdinsztelem, majd hozzáadom a káposztát és a lereszelt céklát, megfűszerezem, és fedő alatt 25 percig párolom.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.Megfőzzük a tojást. 2.Megpirítjuk szárazon a szezámmagot. 3.A salátát megmossuk, apróra tépkedjük, tálba tesszük. 4.A hagymát megtisztítjuk, olívaolajon megpároljuk. 5.Hozzáö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsgolyóhoz A húsokat kétszer ledaráljuk (vagy ledaráltatjuk). A hagymát 1 kanál vajon, kis lángon süssük aranybarnára. A darált kétszersültet áztassuk a vízbe, a krumpli törj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű